ENDERMOLOGIE®

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen!

Med stöd av mer än 30 års erfarenhet och vetenskaplig forskning har LPG genom endermologie, skapat en unik och patenterad teknik som stimulerar huden på ett naturligt sätt och boostar cellernas funktion och metabolism.

Upplev de effektiva resultaten av nya endermologie® för anti-aging och fettreducering!Till skillnad från många andra tekniker på marknaden erbjuderLPG endermologie ett 100% naturligt alternativ.

Genom att stimulera cellaktiviteten i huden motarbetas rynkor, slapp hud, lokalt resistent fett, celluliter mm. Denna mekaniska stimulering av cellerna kallas endermologie och ”väcker” cellerna på ett naturligt och smärtfritt sätt.

SLIMMA KROPPEN OCH GE HUDEN NY SPÄNST OCH LYSTER

Synliga resultat efter bara 3 behandlingar

Genom avancerad stimulering och bearbetning kan du förbättra hudens kvalitet och forma kroppen!

Fettförbränning
Tack vare det patenterade Alliance behandlingshuvudet gör endermologie det möjligt att punktbehandla och reducera envisa fettansamlingar som är opåverkbara av kost och träning (armar, mage, rygg, midja, lår etc). Behandlingen anpassas efter kundens behov och olika hudtyper.


Reducering av celluliter
Celluliter drabbar 90% av alla kvinnor (även den smalaste och mest vältränade kan få celluliter) och består av lagrat fett och vätska i vävnaden i kombination med dålig cirkulation. Med LPG Endermologie bearbetas vävnaden på djupet, cirkulationen förbättras, fett förbränns och vätska dräneras. På så vis löser behandlingen grundproblemen varför celluliterna uppstår.

Uppstramning av huden
Hudens elasticitet kan påverkas av olika faktorer; viktförändring, graviditet, ålder mm är faktorer som gör att huden tappar sin spänst. Det påverkar hela kroppen men blir ofta mer påtagligt på vissa områden såsom insida lår, mage och armar. LPG Endermologie stramar upp huden och inriktas framförallt på de områden kunden har problem.

Svullna ben
Symtom som tunga, smärtsamma ben, svullna vrister och fötter är ofta en följd av att blodflöde och lymfcirkulation inte fungerar riktigt bra. Toxiner och slagg stannar kvar istället för att dräneras bort, vilket kan ge svullnad. LPG Endermologie är mycket effektiv för att öka cirkulation och dränage, vilket minskar svullnaden.

Välmående
Behandling med LPG Endermoloigie är i regel behaglig. Den nya kroppsbehandlingen med Alliance påminner om manuell massage i bearbetningen. Upplev en exklusiv behandling som erbjuder extrem effekt och avkoppling.

ANSIKTE

Endermologie ger anti-aging genom cellulär stimulering. 100% naturligt!

LPG är världsledande inom mekanisk cellulär stimulering; Endermologie. När tekniken appliceras för ansiktsbehandlingar så kallar vi det för Face Endermologie.

Endermologie är en 100% naturlig anti-aging teknik för att bearbeta huden ner på djupet och eliminera tecken på åldrande. Vid Endermologie-behandlingen mikro-knådas hudens yta för att stimulera nya djupgående celler att reaktivera sin naturliga produktion av elastin och kollagen.

Endermologie erbjuder omedelbart resultat, inklusive en frisk lyster och en naturlig lyfteffekt. Varje behandling resulterar i att rynkor fylls upp, konturen definieras och huden får en helt annan lyster.

Ger din hy lyster
Massagens mekaniska stimulering förbättrar cirkulation och dränage samt innebär en detox, vilket gör att färgton och lyster i huden förbättras.

Slätar ut rynkor
LPG Endermologie stimulerar fibroblasterna som producerar kollagen, elastin och hyaluronsyra. Detta gör att hudens spänst, struktur och fuktighetsbalans blir bättre. Med stigande ålder försämras denna produktion vilket bla ger rynkor, men utvecklingen kan alltså delvis stoppas genom behandling med LPG Endermologie.

Slimmar och lyft fram konturer

Behandling med LPG Endermologie i ansikte kan även reducera fettdepåer såsom dubbelhakor samtidigt som en huduppstramning sker, vilket lyfter fram konturerna i ansiktet.